top of page

Villkor och föreskrifter

 

Kundbehandling

Kundvård är en prioritet för oss på VeloxAirsoft och vi är mycket stolta över våra snabba orderbekräftelser och leveranstider.

Om du gör ett köp eller registrerar dig för ett airsoft-event via veloxairsoft.se kommer vi att spara din personliga information endast för att skicka produkterna du har köpt eller lägga till dig i spelarlistan för det kommande eventet.

Personlig information som ges på sidan såsom namn, ålder eller betalningsinformation är säker hos oss och kommer inte att lämnas till någon utanför VeloxAirsoft.

 

Användning av veloxsverige.com

Genom att använda veloxairsoft.se accepterar du villkoren som nämns på denna sida samt vår integritetspolicy och fraktvillkor.

Besökare får dela innehåll på sina egna medier, men du får inte kopiera Velox innehåll som ditt eget. Att dela något från veloxairsoft.com måste vara länkat till veloxsverige.com eller Veloxairsofts officiella media.

Besökare på VeloxAirsoft kan presentera veloxairsoft-sidan som den är, men får inte ta bilder eller skärmdumpar och använda dessa som presentationer.

Företagsinformation

Namn: Velox Syd AB

Registreringsadress: Velox Syd AB - GAMLA BO NILS JOHANS VÄG 12, 243 95 Höör

Organisations nummer: 559342-9458

Velox Syd AB är också momspliktig och vårt momsregistreringsnummer är SE559342945801

Svenskt företagsregistrerat.

 

Integritet och Säkerhet

Genom att använda veloxairsoft.com accepterar du de valda cookies på sidan.

Kunderna information kommer aldrig lämna Velox personal förutom vid tillfällen som shipping då leveransinformation kommer ges till PostNord eller UPS 

 

BETALNINGSMETODER

- Klarna

- Faktura (maila oss)

- Banköverföringar

- Kreditkort/betalkort

bottom of page